(+421) 917 786 221 | Top Reality 21 - Obchodná 45 | CRM | EN

Top Reality 21PREDAJ, 4 izbový byt Skalná ulica pod Bratislavským hradom, 179,5 m2 byt, 81 m2 terasa, 13 m2 balkón

ID 1351: PREDAJ, 4 izbový byt Skalná ulica pod Bratislavským hradom, 179,5 m2 byt, 81 m2 terasa, 13 m2 balkón

INZERÁT je neauktuálny!

Top Reality 21, Bratislava, Real Estate, realitný maklér Silva Henry :Na hranici pešej zóny vyrastá terasovitý päťpodlažný objekt tvorený prízemným poschodím určeným pre obchody a služby a 31 priestrannými bytovými jednotkami s krásnymi terasami, ktoré každému bytu pridávajú atraktívny priestor na relax. Tento objekt, spájajúci elegantné riešenia modernej architektúry s tradičnými stavebnými materiálmi, je vsadený do lokality ohraničenej existujúcimi bytovými domami a hradným vrchom, z čoho je odvodený aj jeho názov.

Táto oáza pohody ponúka pre svojich obyvateľov nielen najvyšší štandard bytov, ale aj krásne okolie \\\"privátnej\\\" pešej zóny, ktorá vznikne pred vchodmi do budovy.
Bytová časť je tvorená elegantnými dvojizbovými, troj-izbovými ako aj luxusnými štvorizbovými jednotkami s funkčne využitým priestorom.
Obyvatelia budovy budú mať k dispozícii aj fitness a wellness centrum, ktoré dotvárajú kvalitu ponúkanú týmto projektom.

Prírodné stavebné materiály ako tehla, drevo, prírodný kameň v symbióze s výnimočnou lokalitou v centre mesta vytvárajú ideálne podmienky pre kvalitné bývanie.

Individuálna úprava dispozície našim architektom, vlastný výber sanity, obkladov a podláh je budúcim majiteľom k dispozícii.

Do ponuky spadá široká materiálová i farebná škála použitých komponentov.
Každý apartmán je vybavený klimatizáciou, ktorá sa postará o optimálnu teplotu vo Vašom byte.

Okná francúzskeho typu Vám zabezpečia dokonalé presvetlenie a nezameniteľný výhľad.


Navrhnite vašu cenu  |  Mám záujem o obhliadku  |  Chcem bližšie informácie

Podobné inzeráty


Kontakt

Henry Silva
Henry Silva
realitný maklér / senior
  • Mobil: (+421) 917 786 221
  • E-mail: henry.silva@topreality21.com