(+421) 917 786 221 | Top Reality 21 - Obchodná 45 | CRM | EN

Top Reality 21PREDANÉ! (ešte 2 domy na predaj) EXLUZÍVNE, 5 izbový rodinný dom s krásnou galériou STARÉ RUSOVCE

ID 1950: PREDANÉ! (ešte 2 domy na predaj) EXLUZÍVNE, 5 izbový rodinný dom s krásnou galériou STARÉ RUSOVCE

INZERÁT je neauktuálny!

Top Reality 21, Bratislava Real Estate, realitný maklér Henry Silva: EXKLÚZÍVNE VÁM ponúkame NA PREDAJ 4 z 5 SAMOSTATNE STOJACICH rodinných domov v STARÝCH RUSOVCIACH na Kovácsovej ulici. DRUHÝ DOM UŽ JE PREDANÝ! NEVÁHAJTE A PRíĎTE SA POZRIEŤ NA LUXUSNÉ DOMY ZA BEZKONKURENČNÉ CENY! Predmetom predaja sú NOVOSTAVBY rodinných domov. Domy majú súkromnú prístupovú cestu s podielovým spoluvlastníctvom. Nachádzajú sa na pozemkoch s rozlohou od 550m2 až do 650m2. Úžitková plocha domu je 155m2 a zastavaná plocha je 180m2.
Rodinné domy sú dvojpodlažné, vrátane obytného vyvýšeného podkrovia. Stavba je postavená na rovinatom pozemku a bola zahájená v roku 2014. Predmetná stavba sa nachádza v lokalite rodinných dvojpodlažných nadštandardných domov. V danej lokalite sú vybudované všetky potrebné inžinierske siete – elektrické vedenie, vodovod, plynovod a kanalizácia. Každý rodinný dom bude napojený na všetky tieto siete. TÚV je pripravovaná pomocou plynového kotla a prídavného bojlera umiestneného na prízemí. Medzi jednotlivými podlažiami v dome bude vytvorené masívne schodisko oceľovej konštrukcie a dreveným obkladom. Vstup do rodinného domu je na úrovni prízemia. V celom dome bude podlahové vykurovanie, pričom v niektorých soc. zariadeniach budú umiestnené rebríkové radiátory navyše. Vykurovanie bude zabezpečené prostredníctvom vlastného kondenzačného kotla .V obývacej izbe na prízemí bude umiestnený krb s vykurovacou vložkou.

Dispozičné riešenie: Rodinný dom sa skladá z prízemia a obytného zvýšeného podkrovia. Podkrovie je zvýšené tak, že Vám neuberá z priestoru izby a môžete ju plnohodnotne využívať. Hlavný vstup je situovaný z bočnej východnej strany rodinného domu. Prízemie zahŕňa vstupnú halu, šatník, kúpeľňu spojenú s WC, chodbu spojenú so schodiskom, kuchyňu, samostatnú izbu a obývaciu izbu. Z izby a obývacej izby je možný prechod na vonkajšiu terasu, ktorá má 25m2. Terasa je situovaná na západnej strane. Na terase si môžete vychutnávať grilovačku s rodinou či priateľmi. Na pozemku je možnosť vybudovania bazénu. Prvé poschodie (podkrovie) zahŕňa schodisko spojené s halou, WC, kúpeľňu a 3 samostatné izby. V dome je krásna galéria, ktorá presvetľuje dom a dodáva mu vzdušnosť. Parkovanie je možné pod prístreškom, kde sa zmestia bezproblémovo aj 2 autá. Na pozemku je vyhradené parkovanie pre 2 autá. Z príjazdovej cesty sa vchádza na súkromnú cestu cez bránu na diaľkové ovládanie.
Prízemie: vstupná hala 5,15m2, šatník 2,38m2, kúpeľňa, WC 3,57m2, chodba, schodisko 6,86m2, kuchyňa 7,89m2, izba 13,09m2, obývacia izba 28,26 m2, terasa 25m2, výška stropu 2,64m.
1 podlažie: hala, schodisko 10,95m2, WC 1,78m2, kúpeľňa 7,37m2, izba 12,43m2, izba 15,44m2, izba 15,47 m2, výška stropu 2,70 m.
Technická špecifikácia je k dispozícii na vyžiadanie.
Oblasť RUSOVCE je jednou z najatraktívnejších oblastí Bratislavy. Tieto rodinné domy sú situované v historickom centre Rusoviec, v bezprostrednej blízkosti materskej a základnej školy. Vhodné bývanie pre rodiny s deťmi. Na skok máte supermarket TERNO, poštu, kostol, fitness centrum, bankomat či zastávku autobusu, tenisové kurty, reštaurácie a ďalšie služby. Obľúbenú taliansku reštauráciu ANTICA TOSCANA je na 5 minút chôdze. V apríli otvoria v Rusovciach novú trattoriu GATTO MATTO na ktorú sa všetci veľmi tešia. Futbalové ihrisko máte vzdialené iba 500 m. V blízkosti sa nachádza aj hrádza, kde sa dá bicyklovať alebo korčuľovať, užívať si prírodu a prechádzky v lese. Do centra Bratislavy je to cca 5 km. Autobus chodí každých 20 minút a dostanete sa ním do centra Bratislavy alebo do obchodného centra Aupark či Eurovea. V Rusovciach sa nachádza i krásny kaštieľ s lesoparkom. Bývajte v rodinnom dome v Bratislave! Splňte si svoj sen a vyberte si pokojné bývanie na predmestí Bratislavy. Užívajte si čaro vidieka s výhodami veľkomesta.
Tešíme sa na obhliadku s Vami.

Cena za konkrétny dom štvrtý v poradí je 295 000 s DPH

Dohoda možná
Dom sa predáva ako holodom.



















Navrhnite vašu cenu  |  Mám záujem o obhliadku  |  Chcem bližšie informácie

Zariadenie bytu

kuchynská linka

Ostatné náležitosti nehnuteľnosti

záhrada

Možnosti športu v okolí

plávanie, trekking, cyklistika, rybárčenie, blízko lesa

Sociálne možnosti v okolí

MHD zastávka, škôlka, materská škola, blízko školy, detské ihrisko, doktor, lekáreň, pošta, banky

Podobné inzeráty


Kontakt

Henry Silva
Henry Silva
realitný maklér / senior
  • Mobil: (+421) 917 786 221
  • E-mail: henry.silva@topreality21.com