(+421) 917 786 221 | Top Reality 21 - Obchodná 45 | CRM | EN

Top Reality 21Top Reality 21, Bratislava , Real Estate, Vysvetlíme Vám naše KNOW-HOW, ako predať Vašu nehnuteľnosť za menej ako 45 dní.

Top Reality 21

Top Reality 21, Bratislava , Real Estate, Vysvetlíme Vám naše KNOW-HOW, ako predať Vašu nehnuteľnosť za menej ako 45 dní.


Uvedomujeme si, že poznáte Váš vlastný dom, byt lepšie ako realitní makléri, otázkou ale je, či poznáte aj Vašu konkurenciu lepšie ako realitný maklér Expertov, pretože práve to môže byť Vašou výhodou pri predaji. Majitelia nehnuteľností, ktorí sa rozhodnú predať svoj majetok bez pomoci realitných odborníkov, mnohokrát nepoznajú všetky nástrahy, ktorým môžu byť v procese predaja vytavení. Makléri Top Reality 21 Bratislava, Real Estate, vedia, že prebytok času je luxus, ktorý si mnohí majitelia nehnuteľností na tomto trhu nemôžu dovoliť.

Z  pozície realitného profesionála sme pripravení pomôcť Vám s mnohými náročnými úlohami, ktorým pri predaji môžete čeliť, vrátane:

Nastavenia správnej ceny za Vašu nehnuteľnosť
• Vytvorenia komplexného marketingového a reklamného plánu
• Vytvorenia reálneho časového plánu, potrebného na predaj Vašej nehnuteľnosti
• Vyhľadávania kupujúcich, ktorí majú peniaze,
a túžia si  kúpiť nový domov

 

Top Reality 21 Bratislava, Real Estate,  má skúsených, profesionálnych realitných maklérov, ktorí dokážu odhaliť tieto typy rizík, a môžu Vám ich pomôcť minimalizovať. Disponujeme najnovšou technológiou, uprednostňujemeosobný prístup ku klientom,  máme prehľad o aktuálnych cenách na trhu s bývaním, zachovávame  bezpečnosť a integritu pri predaji Vašej nehnuteľnosti. V prípade, že Vám zoženieme potenciálneho kupca s najvyššou ponukou do 45 dní, budete mať problém s nami spolupracovať?

Práca so skúseným partnerom, akým je realitný maklér spoločnosti Top Reality 21  Bratislava, Real Estate, ktorý vždy reprezentuje Vaše záujmy, môže výrazne zvýšiť Vaše šance na predaj, prenájom.  Vypracujeme Vám cenovú stratégiu, ktorá Vám zaistí najlepšiu cenu. Venujeme veľa hodín školeniam a vzdelávacím programom, ktoré kladú dôraz na zníženie rizika, a ich cieľom je chrániť záujmy našich klientov.  Tu sú štyri hlavné kroky vedúce k úspešnému predaju Vašej nehnuteľnoti: zvditeľnenie nehnuteľnosti, reakcia na požiadavky zákazníkov, vyjednávanie a vypracovanie riadnych zmlúv.

To je dôvod, prečo Top Reality 21 Bratislava, Real Estate,  odporúča spolupracovať so skúsenou realitnou kanceláriou alebo s advokátom - nie s realitným dílerom, ktorý len pripraví  zmluvy. Na základe našich dlhoročných skúseností neodporúčame šetriť na provízii. V praxi môžete ušetriť časť provízie, ale vedeli ste, že viac ako 90%  nehnuteľností je predávaných prostredníctvom realitných kancelárií? Je dôležité rozhodnúť sa, či chcete v čo najkratšom čase predať nahnuteľnosť za najvyššiu cenu na trhu, alebo je Vaším cieľom ušetriť na provízii.

Sme pripravení okamžite začať plniť Vaše požiadavky. Radi Vám predstavíme naše know-how, prevedieme Vás novinkami v ponuke nehnuteľností, odporučíme Vám, kam sa sťahovať, prezradíme Vám tajomstvo  úspešného predaja, či stratégiu prezentácie Vašej nehnuteľnosti. 

Je mnoho ďalších dôvodov, aby ste si na predaj Vašej nehnuteľnosti vybrali práve nás!

Sme presvedčení, že vďaka našim skúsenostiam a odborným znalostiam dokážeme ušetriť Váš čas a peniaze.

Máte čas na stretnutie tento týždeň? Radi by sme sa s Vami podelili o naše nápady. Sme iní ako ostatné agentúry, ktoré Vás oslovili, preto uprednostňujeme osobné stretnutie. Nám nestačí Váš súhlas s predajom nehnuteľnosti, zaslaný emailom. Ako môže profesionálny maklér predať nehnuteľnosť beztoho, aby ju vidiel? Kedy k Vám môžeme poslať  nášho realitného profesionála?

Ďakujem pekne