(+421) 917 786 221 | Top Reality 21 - Obchodná 45 | CRM | EN

Top Reality 21Prenájom 3 izbového bytu č.406, CITY GATE, Bratislava Staré Mesto, 155,25 m2, REZIDENČNÉ BÝVANIE

ID 1115: Prenájom 3 izbového bytu č.406, CITY GATE, Bratislava Staré Mesto, 155,25 m2, REZIDENČNÉ BÝVANIE

INZERÁT je neauktuálny!

Top Reality 21, Bratislava, Real Estate, realitný maklér Henry Silva:Budova CITY GATE je jedinečnou národno-kultúrnou pamiatkou, ktorá sa nachádza v samotnom srdci Bratislavy. Lemujú ju ulice Laurinská a Gorkého a svojou strategickou polohou tvorí vstupnú bránu, ktorá prepája jedno z najznámejších námestí v samotnom srdci Bratislavy a historickú časť Starého mesta. City Gate pozostáva z dvoch celkov - z bývalej banky a z divadla, ktoré v súčasnosti nesie názov Mestské divadlo P.O. Hviezdoslava.
Stopy minulosti a radikálna obnova dobových zámerov - to je nová budova City Gate. Symbol pulzujúcej metropoly, ktorý spľňa aj tie najnáročnejšie požiadavky svojich budúcich majiteľov a nájomcov.
Konkrétny 3- izbový apartmán číslo 406 sa nachádza na 4. poschodí budovy CityGate, v časti orientovanej na Laurinskú ulicu. Byt má rozlohu 155,25 m2.
Byt sa prenajíma v štandarde: laminátové parkety, komplet sanita, kuchynská linka so spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, digestor).
Cena prenájmu je 1239 Eur + vedľajšie náklady 465,75 EUR vrátane DPH.

Štandard vybavenia bytu: Drevené okná s hliníkovými zvinovacími roletami na vonkajšej fasádnej strane s elektrickým ovládaním, laminátové podlahy, kúpelne sú vybavené umývadlom, vaňou, wc , bidet, obklady. Kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi whirpool ( umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, digestor, varná doska).
City Gate pripravuje pre budúcich klientov úplne nové fitness centrum, oddychovú časť pre wellness s bazénom, kde môžete zharmonizovať svoje telo i dušu.
Budúci klient má parkovanie zabezpečené za bezkonkurenčnú v blízkom garážovom dome OPERA 24 hodín denne !!! (750 EUR/rok)
V budove City Gate na prízemí môžete nakupovať v luxusných obchodoch značiek ako je Chic collection, DESEO, Madam GRETA Collection, MARINA RINALDI, MaxMara , MORELLATO a TRU TRUSSARDI.


Najnavštevovanejšia časť Bratislavy - Staré mesto nabáda v každom ročnom období na niečo iné: čakajú vás prechádzky historickým centrom, posedenia v štýlových reštauráciách a kaviarničkách, gastronomické zážitky slovenských i medzinárodných kulinárskych špecialít a nápojov, vzácne muzeálne a galerijné expozície, návšteva opery, baletu, koncertu, a to všetko v pešej dostupnosti. Bratislavčania sa radi prechádzajú po svojom centre. Je miestom kde sa stretávajú ľudia bez ohľadu na vek a popíjajú obľúbenú kávu.
V Európe nájdete veľa miest, ale len málo z nich má svoju neopakovateľnú atmosféru. Bratislava je inšpirujúcim mestom, ktoré má stále čo ponúknuť. Metropola na Dunaji zažíva opäť svoj veľký boom. V priebehu niekoľkých rokov sa stala politickým, obchodným a vzdelanostným centrom Slovenska. Prichádza do nej množstvo turistov, obchodníkov a investorov. Láka ich nielen tajomstvo starého a nepoznaného mesta, ale aj živá atmosféra, ktorú jej vdychujú predovšetkým mladí ľudia žijúci v metropole.


Navrhnite vašu cenu  |  Mám záujem o obhliadku  |  Chcem bližšie informácie

Zariadenie bytu

kuchynská linka, sporák, chladnička, umývačka riadu

Ostatné náležitosti nehnuteľnosti

bazén, sauna, fitness

Možnosti športu v okolí

plávanie, cyklistika

Sociálne možnosti v okolí

obchodné centrum, MHD zastávka, škôlka, materská škola, blízko školy, detské ihrisko, doktor, lekáreň, pošta, banky

Podobné inzeráty


Kontakt

Henry Silva
Henry Silva
realitný maklér / senior
  • Mobil: (+421) 917 786 221
  • E-mail: henry.silva@topreality21.com